STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Cihan Aydın *, Kemal Mavi *, Ogün Kamacı *

GİRESUNSPOR: Tolgahan **, Hayrullah Bilazer * (Dak. 60 Kerem *), Sadi Karaduman *, Diarra *, Hüsamettin *, Mehmet Taş *, Helder Tavares * (Dak. 46 İbrahima Balde *), Michal Nalepa *, Muhammet Himmet * (Dak. 60 Sergio  *) , Caner Hüseyin * (Dak. 90+2 Sergen ), Eren * (Dak. 85 Erol Can Akdağ *)

MENEMENSPOR: Gentian Selmani * , Yusuf Talum  **, Furkan Bayır **, David Domgjoni **, Sikiru Olatunbosun  **, Murat  ** (Dak. 85 Emre Batuhan *), Tayfun **, Mehmet Aytemiz * (Dak. 71 Bekir Can Sönmez *), İbrahim Akanbi ***, Tidjani Anaane ** (Dak. 82 Oğuzhan Aynaoğlu *), Murat Elkatmış **

SARI KARTLAR: Dak. 53 Olatunbosun, Dak. 63 David Domgjoni, Dak. 70 Mehmet Aytemiz, Dak. 74 Yusuf  (Menemenspor)

GOLLER: Dak. 75 Gentian Selmani (KK) (Giresunspor) Dak. 90+5 İbrahim Akanbi Rasheed (Menemenspor)

Giresunspor sahasında Menemenspor ile oynadığı maçta 3 puana çok yaklaştı ancak 90+5’te kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan maçın 75. Dakikasında Caner Hüseyin’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Nalepa kullandı. Yakın kale direği önünde kafaya yükselen İbrahima Balde yükseldi. Menemenspor kalecisi Selmani topu kendi kalesine yollayınca Çotanaklar 1-0 öne geçti. Maçın bu skorla sona ereceği sanılırken Menemenspor uzatma dakikalarının son bölümünde beraberliği yakaladı.  Fırsatçılığını konuşturan Menemensporlu İbrahim Akanbi Rasheed skoru eşitleyen golü kaydetti ve müsabaka 1-1 sona erdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dak. 10: Gelişen Menemenspor atağında Mehmet Aytemiz’in ceza sahasına gönderdiği ortada top Giresunspor savunmasında Nalepa’nın eline çarpınca konuk takım oyuncuları penaltı beklediler ancak hakem topun ele değil omuza çarptığını belirterek pozisyonu devam ettirdi.

Dak. 16: Bu dakika da etkili olan taraf yine konuk ekipti. Mehmet Aytemiz orta sahadan aldığı topla kaleye yöneldi, ceza sahasına yakın bir noktadan kaleyi düşündü. Vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

Dak. 37: Gole yaklaşan taraf İzmir temsilcisi Menemen’di. Tidjani sol kanattan ceza sahasına girip yakın kale direğine önüne ortaladı. Rasheed’den önce araya giren Diarra topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi.

Dak. 42: Giresunspor ilk kez etkili geldi. Orta sahadan ayağa paslarla oyunu rakip kaleye yıkan yeşil-beyazlılar da Muhammed Himmet’in sağ kanattan ortaladığı topu Furkan kafayla uzaklaştırdı. Devamın da Hayrullah’ın pozisyonundan sonuç çıkmadı.

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.

Dak. 58: Giresunspor savunmasının adeta uyuduğu dakikada İbrahim Akanbi Rasheed kaleci Togahan ile karşı karşıya kaldı. Talgahan erken çıkarak rakibine gol şansı vermedi. Dönen topa Mehmet Aytemiz vurdu fakat Tolgahan bir kez daha başarılıydı.

Dak. 75 (GOL): Giresunspor golü buldu. Caner Hüseyin’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Nalepa kullandı. Yakın kale direği önünde kafaya yükselen İbrahima Balde yükseldi. Menemenspor kalecisi Selmani topu kendi kalesine yollayınca Çotanaklar 1-0 öne geçti.

Dak. 90+2: Menemenspor savunmasının uyuduğu bir anda Sergio sol çaprazdan kaleyi denedi. Bu oyuncunun aşırma vuruşu çerçeveyi bulmadı.

Dak. 90+5 (GOL): Menemenspor uzatma dakikalarının son bölümünde beraberliği yakaladı. Savunmadan atılan uzun topu önce Hüsamettin uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa düşen topa Erol Can hamle yapamadı ve Yusuf meşin yuvarlağı bir kez daha içeriye doldurdu. Pozisyonu ve topu iyi takip eden İbrahim Akanbi Rasheed skoru eşitleyen golü kaydetti. Bu golün santrası dahi yapılmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.