Parkeye, mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Yeşil Beyazlılar, mücadelenin ilk çeyreğini 26-1’lik galibiyetle geçerken, devreye 11-49’luk üstünlükle gitti.Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolünü tamamen ele alan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, üçüncü çeyreği 23-66, son periyodu ise 42-77 önde kapatarak, parkeden galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla sezonun ikinci galibiyetini hanesine ekleyen Yeşil Beyazlı temsilcimiz, bu hafta sonu da 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Diba Spor Kulübü’nü konuk edecek. Mücadele Cumartesi günü oynanacak ve saat 15.00’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde oynadıkları ilk iki maçı değerlendiren Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önderliğinde şehirde yeniden basketbol havası oluşturmak için yola çıktıklarını söyledi.

Hafızoğlu, “Çocukları ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun vermiş olduğu önemli desteklerle lige girdik ve çok şükür iki maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Yolumuza devam edeceğiz. Tüm Giresunluları Cumartesi günü oynayacağımız Diba Spor Kulübü maçına davet ediyorum.” dedi.