Bilge yaptığı yazılı açıklamada ;”Devlet memuru, hiyerarşik silsile yoluyla devletin işlerini gören çalışandır. Bir başka tanımla devletin ta kendisidir.

Memur- sen kamu sendikacılığının sarı sendikasıdır. Üyeler hak arama talebinde bulunmalıdır.Sendikalar özgürleşmedikçe üyeleri de önlerine sunulan ekmek kırıntılarını yemek zorunda kalıyorlar.Memur-sen seyyanen 600₺ zam,2022 için %21 zam talebinde bulunuyor, iktidarın düşük zam teklifine karşı Ankara’da miting yapıyor, daha sonra TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranının altındaki zamma hiç utanıp sıkılmadan olur diyorlar.

İlk yıl için %5+%7 enflasyon farkı, ikinci yıl için %8+%6 enflasyon farkı olarak anlaşıyorlar.Değerli üyeler, sendikalarınızı sorgulayın.Devlet bütçesi %30 artarken, memur zammı %5 artmıştır.Sizler memur-sen olarak üyelerinizi ,kamu çalışanı ve emeklilerinizi çok ucuza sattınız.

Rahmetli Aziz Nesin büyük grev kitabını yazdığında yer yerinden oynamış, sarı sendika ağaları tarafından ihanetle suçlanmıştı, işte acı gerçek ve sonuç!Gerçek kamu emekçilerine ve sendikalarına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.