Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, bayramı anne babasından, sevdiklerinden uzakta geçiren öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   

Müftülük olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten İl Müftüsü Topcan, “Siz değerli genç kardeşlerimin bayram sevincine ortak olmanın mutluluğu içerisindeyim. Katılımlarınızdan dolayı her birerlerinize şahsım ve kurumumuz adına çok teşekkür ederim.  Bayramlar; birlik ve beraberlik günleridir. Tarihimizden ve medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla sevgimizi, muhabbetimizi ve yardımlaşmamızı daha da büyütüp pekiştirelim. Kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı asla ihmal etmeyelim. Gün, kardeşlik günüdür. Gün, sevgi günüdür.” diye konuştu.   

Gençlerin yarınların teminatı olduğunu belirten Müftü Topcan, “Genç kardeşlerimin maddi ve manevi yönden donanımlı, vatanını ve milletini seven, ahlaklı, fazilet ve kişilikli birer fert olmaları için gerekenleri yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük bundan sonra da sürdüreceğiz. Bizler, sizden ve geleceğimizden ümitliyiz.  Bu vesile bir kere daha bayramlarınızı tebrik ediyorum. Telefonla da olsa görüştüğünüz aile büyüklerinize selamlarımızı lütfen ulaştırınız.” dedi.   

Program sonunda öğrencilere bayram hediyesi takdim edildi. Programa Şube Müdürü İsmail Aydın, Gençlik Koordinatörlüğü görevlileri, manevi danışmanlar ve öğrenciler katıldı.