Giresun İl Müftülüğü tarafından Kur’an kursu öğreticilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi.

Kur’an Kursu öğreticilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Müftülük Konferans Salonu’nda İl Müftüsü Ramazan Topcan başkanlığında gerçekleşen seminere Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İsmail Aydın ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

İl Müftüsü Ramazan Topcan yaptığı açıklamada; “Kardeşlerim! Öğretmenlik ilahi bir iştir. Sabır ister, özveri ister. Öğretmen sevgi ve heyecan verendir. Heyecanı olmayanda başarı da olmaz. Öğretmenlik yenilik ister. Kendini yenileyemeyen başarılı olmaz. Öğretmenliğin temeli insan sevgisidir. Sevmeden, sevilmeden olmaz. Öğretmenlik, insanların dertlerine ve sevinçlerine ortak olmaktır.  Öğretmenlik, gelecek dünyaya insan yetiştirmektir. Eğitim, çocuklarımızın en temel ihtiyaçlarından birisidir. Sıradan kişilere bırakılmaz. Bugün burada düzenlenen seminerin, bilgi ve tecrübe paylaşımlarının eğitimlerimize yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Bir kere daha hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.