Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği bu hafta Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti. 

Etkinliğe Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut,İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, hastane başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı ve hastane yöneticileri ile sağlık çalışanları katıldı.

Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman günde 1 saat kitap okumanın önemini vurguladı ve bu konuda farkındalık oluşturmak için etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, toplumların gelişmişlik göstergelerinin başında kitap okuma oranlarındaki artışın geldiğini, kitap okumanın toplumdaki birçok sorunun çözülmesi yönünde insanların daha iyi iletişim kurmalarını sağladığını belirtti. Etkinliğin ev sahipliği için Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı' ya teşekkür etti.

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı etkinlik için Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin Şenlikoğlu' na, Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel' e, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut'a ve katılımları için hastane yöneticileri ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.