Çotanaklar, yarın saat 13:30’da evinde bir diğer Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Temsilcimiz geçtiğimiz hafta kötü gidişata dur diyerek Göztepe’yi devirirken, Rizespor ise ligde henüz galibiyet alamayan tek takım konumunda

Milli arada Çaykur Rizespor’un oynadığı lig maçlarının tamamını izleyerek rakibin zayıf yönlerini tespit eden teknik direktör Hakan Keleş, Yukatel Kayserispor maçında olduğu gibi çok sayıda pozisyona girmek istiyor. 8 haftanın n çok gol yiyen ekibi karşısında galip gelmekten başka bir şey düşünmeyen Hakan Hoca, oyuncularına sık sık rakibin artı ve eksilerini anlatıyor.

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, Karadeniz Derbisi’nde Çaykur Rizespor’u sahasında ağırlayacak. Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak olan zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak isteyen Yeşil Beyazlı ekibimiz, olmazsa olmaz olan taraftarlarını da stadyumda görmek istiyor.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yayınlanan ve #BirlikteDahaGüçlüyüz etiketiyle taraftarların da motivasyonunu arttıran videoda, yeniden bir çağrı yapılarak taraftarların tribünde olması ve takıma destek vermesi istendi. Kısa sürede çok sayıda izlenme ve beğenme alan videodan etkilenen birçok taraftar ise, biletini satın alarak maç saatini beklemeye başladı.