Giresun siyaset ve iş dünyasının yanı sıra birçok akademisyenin katılımıyla gerçekleşen çalıştayın açılışında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aysun Türkmen bir konuşma gerçekleştirdi.

Yüksekokulumuz misyonu, gelişen teknolojinin hızına ayak uydurabilecek, özgüveni yüksek, toplumsal değerlere saygılı eğitimli meslek elemanları yetiştirmektir diyen Prof. Dr. Aysun Türkmen; “Vizyonumuz ise; iş dünyası ile birlikte hareket ederek, etkili çözümler üreten donanımlı meslek elemanı yetiştirecek, kendini sürekli geliştiren öncü ve yenilikçi bir meslek yüksekokulu olmaktır. Bu misyon ve vizyonu gerçekleştirmek amacıyla, Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan Üniversiteli Çotanaklar, Fındık ve İç Mekan Tasarım Topluluklarının ortak iştirakiyle düzenlediğimiz çalıştayımızda, Yüksekokulumuz öğrencilerinin eğitimleri boyunca edindikleri bilgilerle, oluşturdukları eserleri burada sunma fırsatı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin tecrübelerini öğrencilerle paylaşacağı çalıştayda 3 gün boyunca, girişimcilik, fındık, işletme, enerji piyasaları ve istihdam gibi farklı alanlarda sempozyumlar düzenlenecek. Mimari Restorasyon, Harita ve Kadastro, Grafik Tasarım, Tekstil Teknolojisi, Moda Tasarım gibi daha birçok program öğrencilerinin eserleri ise Fen Edebiyat ve İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinin koridorunda kurulmuş olan stantlarda sergilenecek.