İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mithatpaşa Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
İlk olarak anasınıfını ziyaret eden Vali Serdengeçti, öğrencilere karnelerini takdim etti. Daha sonra okulun 8. sınıfını ziyaret eden Vali Serdengeçti, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Vali Serdengeçti, karne dağıtım töreninin ardından yaptığı paylaşımda ise "Çocuklarımızın getirebileceği en güzel karne gülen yüzleridir. Bugünü heyecanla bekleyen anaokulu öğrencilerimizin eşsiz karne sevincine ortak olduk.Fedakâr öğretmenlerimizin gayretleri, velilerimizin desteği ve sevgili öğrencilerimizin emeğiyle bir dönemi daha geride bıraktık. Dinlenerek, eğlenerek, oyun oynayarak ve bol bol kitap okuyarak bu kısa molanın çok iyi değerlendirilmesini istiyor ve sizleri çok seviyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da da 2023-2024 Eğitim Öğretim II. Yarıyılı 05 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak olup 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecektir. (Haber Merkezi)