Giresunspor, Covid19 salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak Adana Demirspor maçı için hatıra bileti satışa çıkardı. Biletler 20 TL’den satılıyor.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Taraftarımız artık cotanakstore.com.tr üzerinden destek amaçlı maç bileti satın alabiliyor. Taraftarımız, adına hemen düzenlenen bu bileti indirip sosyal medyasında paylaşılabiliyor. Böylece takımına sahip çıktığını herkese gösteriyor. Ayrıca, taraftarlarımız elden satışa da devam ediyor.
“Ülkemizde ve dünyada yaşanan Kovid-19 salgını nedeniyle bir süre ayrı kalmış olsak da gönlümüzdeki Giresunspor aşkı hiçbir zaman bitmeyecek ve gün geçtikçe daha da güçlenecektir.
En büyük gücümüz olan taraftarlarımızın tribünlerdeki desteğinden mahrum kalmış olsak da sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissediyor ve aldığımız bu güçle mücadelemizi sonuna kadar büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz.”
Bu anlamda 13 Aralık Pazar günü sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşması için “Hatıra Biletlerini satışa sunuyoruz.
Kulübümüze katkı sağlamak isteyen tüm taraftarlarımıza 20TL karşılığında Çotanakstore online alışveriş sitesi veya Çotanakstore mağazalarımızdan isimlerinin yazılı olduğu Adana Demirspor Hatıra biletlerini satın almaya davet ediyoruz.”