Adaylığı mahallede büyük heyecan yaratan Ali Şahin’e destek çığ gibi büyürken, Şahin yaptığı açıklamada; mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kararlı olduğunu, katılımcı bir yönetim anlayışıyla birlikte mahalleliyle bir araya gelip çeşitli ihtiyaçları ve sorunları istişare ederek çözüm yolu bulacaklarını bildirdi.

Seldeğirmeni’nin her geçen gün büyüyüp geliştiğini ve buna paralel olarakta hizmet ihtiyacının arttığını belirten dile getiren Şahin: " Sizlerin güçlü destekleriyle birlikte Seldeğirmeni Mahallesi muhtarı olmak için yola çıktım. Mahallemizin ihtiyaçlarını birlikte karşılamak, sorunları birlikte çözmek ve güzel günlerde birlikte olmak için aday oldum. Tüm kurumlarla ve yetkili kişilerle sürekli istişare halinde olup mahallemizin sorunlarının çözümü için var gücümle çalışacağım. Hizmet konusunda iddialıyım. Yeniliklere açığım. Mahalle sakinleriyle birebir görüşerek sorunları dinleyeceğim, çözümleri için elimden geleni yapacağım. 7-24 ulaşılabilir bir muhtar olacağım.” dedi

 Muhtarlığı hizmet elçisi gibi gördüğünü vurgulayan Şahin, dayanışma ve beraberliği hakim kılmayı amaçladığını sözlerine ekledi.