Bunun için Alucra Kaymakamlık binasında bir tören gerçekleştirildi.  Törene TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF Kurul Üyesi Fatin Rüştü Karakaş, Alucra Gönül Dostları grubundan İbrahim Tepe, Av.Mustafa Dindarol, Ali Dindarol, Selami Sivritepe, Yusuf Sivritepe, Ali Caniklioğlu ile Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar, MHP İlçe Başkanı Mete Metinyurt, Hastane Müdürü İlyas Aydoğan, Başhekim Dr.Bahriye Çolakoğlu, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Muhammet Fatih Özkök ile misafirler katıldılar.

TMSF Başkanı Gülal; "Geçtiğimiz yıl sonuna doğru Alucra'da Mustafa Tiryaki abimiz Diyaliz Hastaları için araç olmadığını ve bu hastaların diyaliz sonrası evlerine daha konforlu ulaşım sağlamaları için bir araç ihtiyacı olduğunu iletti. Bizde Alucra Gönül Dostları grubumuzdaki iş adamlarımıza konuyu intikal ettirerek durumu değerlendirdik. İş adamlarımızın katkılarıyla Alucra'ya bu aracı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hastalarımıza şifalar diliyoruz, Alucramız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Alucra Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan'da; "Alucra Devlet Hastanemizin önemli bir ihtiyacını gideren Alucra Gönül Dostları Grubuna ve TMSF Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Aracı teslim alan Alucra Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, katkılarından dolayı hayırsever Alucra Gönül Dostları grubundaki tüm iş adamlarına ve TMSF Başkanı Muhiddin Gülal'a teşekkür ederek bir plaket takdiminde bulundu.