Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belirlenen program dahilinde ziyaretler yapan Başkan Yamak, geliştirdikleri projelerle de takıma ekstra gelir elde etmek için çalışıyorlar.

Transfer tahtasının devre arasında açtırmak hedefiyle destek arayışlarını sürdüren Başkan Yamak ve yönetim kurulu üyeleri, ikinci devreye yeni transferlerle girmek istiyor.

“İl Genel Meclisi Üyelerine sorunlar anlatıldı”

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla İl Genel Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis üyelerine Giresunspor'un güncel durumu ve transfer tahtasının açılması hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, yapılması gereken çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Giresunspor Kulübü, toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirme; “İl Genel Meclisi'nin Başkanı Ahmet Şahin'e ve İl Genel Meclisi üyelerine Giresunspor'a göstermiş oldukları yakın ilgi ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi. 

“Genel Sekreter Erener’e hayırlı olsun ziyareti”

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine atanan Tolga Erener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Nahid Yamak, Giresunspor için yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.