Başkan Köse mesajında: “İşçi kardeşlerimizin haklarının ve emeğin değerinin anıldığı, dayanışmanın ve birlik ruhunun ön plana çıktığı 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Köse şöyle devam etti:“İşçi kardeşlerimizin, alın teriyle şekillenen bu anlamlı günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ve duyarlılıkla kutlayacağız. İşçi sınıfının kazanılmış haklarını korumak ve emekçilerimizin daha iyi çalışma koşullarına sahip olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.İşçi dostlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, iş güvenliğini sağlamak ve çalışma koşullarını iyileştirmek hedeflerimiz arasındadır. Sosyal belediyecilik anlayışıyla, işçi ve emekçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. İşçi kardeşlerimizin katkılarıyla daha da güzelleşen Giresun'un her köşesinde, emeğe saygı ve adalet ilkemizle hareket ediyoruz.

Emekçi kardeşlerimizin mücadele tarihinde önemli bir yere sahip olan 1 Mayıs'ı coşkuyla kutlarken, daha adil, daha eşitlikçi bir toplum için hep birlikte mücadele edeceğiz.Ben de işçi sınıfından gelen bir kardeşiniz olarak, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim.”(Giresun Belediyesi)