Üniversite Stratejik Plan Hazırlık süreçlerinde ilk defa gerçekleştirilen Dış Paydaş Değerlendirme Çalıştayı’na, Giresun’da teşkilatı bulunan kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, öğrenci toplulukları ve Giresun Üniversitesi’ne hizmet sunan tedarikçi temsilcilerinden davet edilen yaklaşık 60 birimden 45 birimin temsilcileri katılarak görüş ve önerilerde bulundu.

 2025-2029 Stratejik Planlama Süreçleri kapsamında dış paydaşların üniversite hakkında bilgi ve görüşlerini almak, güçlü ve zayıf yönleri tespit etmek amacıyla  düzenlenen çalıştay Strateji Geliştirme Şube Müdürü Seyfi Göktekin’in açılış konuşmasıyla başladı.  Çalıştayın devamında üniversite tanıtım sunumu ve dış paydaşların önemi hakkında bilgiler veren Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güven Özdem; “2025-2029 Stratejik Planlama süreçlerini Üniversite olarak oldukça önemsiyoruz. Bu çerçevede bu süreçlerin tamamında çalışan, emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Üniversitemizin eksikliklerinin belirlenip bu eksiklikleri gidermek doğrultusunda yol alabilmemiz için bu çalıştayı düzenledik. Siz kıymetli dış paydaşlarımızdan istirhamım anketleri bu minvalde değerlendirmenizdir.” dedi.

Dış Paydaş Değerlendirme Çalıştayı’na Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güven Özdem, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa Şanal ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eren Baş, Stratejik Planlama Paydaş Analizi Komisyon Başkanı Doç. Dr. Esin Avcı ile Stratejik Planlama Ekibi ve Alt Çalışma Komisyonlarında görev yapan akademik ve idari personel katıldı.