Piraziz ve Yağlıdere ilçeleri ile Duroğlu beldesini ziyaret eden Genel Müdür Balta, DSİ tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak Piraziz ilçesini ziyaret eden Balta, beraberindeki İlçe Kaymakamı Kezban Yerlikaya ve DSİ Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan ile birlikte, aşırı yağışlar sonucu taşan Abdal Deresinde incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürü Kılıçaslan' a Abdal Deresinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Balta, su taşkınından etkilenen ilçe halkına ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Duroğlu Beldesi' nde de DSİ’nin makinalı çalışmalarını yerinde inceledi. 23 Haziran 2023 tarihinde meydana gelen sel ve heyelan afetinin ardından Duroğlu beldesindeki çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan'dan bilgi alan Genel Müdür Balta, ardından 3 haftadır bölgede hummalı bir çalışma yürüten personellere kolaylıklar diledi. Genel Müdür Balta daha sonra Yağlıdere İlçesine geçerek, Kaymakam Kübra Dogruer'i de makamında ziyaret etti ve İlçede devam eden ve planlanan yatırımları istişare etti.(Haber Merkezi)