Başkan Halil Çetin, yaptığı açıklamada, sel felaketinin bıraktığı hasarı en kısa sürede gidermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. "Beldemizde yaşanan sel felaketi, bizleri derinden üzdü ancak bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Öncelikle afetzedelerimize destek olmak adına acil müdahalelerde bulunduk. Şu anda ise altyapı çalışmalarımızın yanı sıra yol asfaltlama çalışmalarına ağırlık vererek belde genelindeki ulaşım sorununu çözmeye çalışıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın normal yaşamlarına dönebilmeleri için gerekli adımları atmaktır" dedi.

Çetin, ayrıca beldede yaşayan vatandaşlara moral vermek adına çeşitli sosyal etkinlikler düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, sel felaketi sonrasında belde genelinde hızla devam eden toparlanma çalışmaları kapsamında, Konacık Mahallesi Guzköy Sokak'ta gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çetin, ekiplerden bilgi alarak çalışmaların ilerleyişini değerlendirdi.

Başkan Çetin, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Sel felaketi maalesef ciddi hasarlara yol açtı, ancak bu zorlu süreçte birlik olmanın, dayanışmanın ve hızlı bir toparlanma sürecinin önemini bir kez daha gördük. Ekiplerimizle birlikte belirlediğimiz bölgelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Konacık Mahallesi Guzköy Sokak'ta gerçekleştirdiğimiz bu çalışma, burada yaşayan vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için önemli bir adımdır" dedi.(Haber Merkezi)