Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin, Karayolları 104. Şube Şefi Kadiri Altuntaş, Etüt Proje Müdürü İsmail Ulay, Yapım Başmühendisi Mutlu Kamiloğlu katıldı.

Vali Serdengeçti, toplantının açılışında yapmış olduğu konuşmasında ildeki karayolları yatırımlarının önemine dikkat çekerek, bu alandaki çalışmaların titizlikle değerlendirileceğini vurguladı.
Açılış konuşmalarının ardından yetkililer tarafından il genelindeki karayolları faaliyetleri ve yatırımları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.
Sunumda; devam eden ve planlanan yatırımlar, yol ağı, bölünmüş yol durumu, tek yol çalışmaları, BSK durumu, köprü ve tünel çalışmaları, ödenekler, sel hasarlarıyla ilgili çalışmalar, trafik ve yol bakım hizmetleri gibi önemli konulara yer verildi.
Bilgi aktarılan projeler arasında; Giresun-Çaldağ–İnişdibi Yolu, Dereli Yolu, Sahil Yolu, Dereli Akkaya Yolu, Eğribel Tüneli ve Bağlantı Yolları, Keşap Köprülü Kavşağı, Yağlıdere-Alucra Yolu, Espiye Soğukpınar-Avlucak-Ericek Yolu, Güce Yolu, Çanakçı Yolu, Kovanlık Aydındere Yolu, Eynesil Ören Yolu ve Giresun Liman Kavşağı gibi önemli çalışmalar yer aldı.
Ayrıca etüt proje ve mühendislik kapsamında devam eden; Giresun Çevre Yolu, (Tirebolu-Görele) Ayrım Köprübaşı Çatak-Doğankent İl Yolu, Piraziz-Bozat- Kovanlık Ayrım İl Yolu, Bulancak Ayrım Kovanlık İl Yolu, Espiye-Soğukpınar İl Yolu, (Tirebolu-Görele) Ayrım-Günyüzü Maçka-Torul Devlet Yolu, Dereli-Şebinkarahisar Devlet Yolu, Yağlıdere-Alucra (Şebinkarahisar-Alucra) Ayrım I. Kısım ve II. Kısım İl Yolu, (Tirebolu-Görele) Ayrım Çanakçı İl Yolu, (Espiye-Çarşıbaşı) Ayrım Çanakçı Çevre Yolu-Karabörk İl Yolu hakkında da detaylı bilgi sunuldu.
Yapılan sunum ve alınan kararların ardından katılımcıların soruları, katkıları, görüş ve önerileri dinlenerek toplantı sona erdi.