Koronovirüs hastalığına yakalanan bir Giresunlu daha hayatını kaybetti. İstanbul’da yaşayan Alucra Fevzi Çakmak köyü doğumlu sevilen iş adamlarından otogalerici Hasan Gezici (62), Koronavirüsü nedenine bağlı tedavi gördüğü Özel Güngören Hastanesinde kalp fonksiyonlarının durmasıyla bugün vefat etti.

Edinilen bilgilere göre Gezici,  Cumartesi günü yüksek ateş şikayetiyle Özel Güngören Hastanesi’ne gitti. Burada da koronavirüs testi pozitif çıkmasıyla tedaviye alındı. Yapılan tedaviler sürerken, kalp fonksiyonlarının durmasıyla bugün sabah saatlerinde vefat etti. Merhum Hasan Gezici'nin naaşı Ümraniye Hekimbaşı mezarlığındaki aile kabristanlığına, aileden belli kişilerin katılımıyla kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Gezici’nin ölümü büyük üzüntü yarattı. Fevzi Çakmak Köyü eski dernek başkanlarından Cengiz Çıtır, "acımızın tarifi yok, çok büyük kayıp bizler için. Çok değerli bir hemşehrimizi, abimizi kaybettik. Fevzi Çakmak köylüleri olarak çok sevdiğimiz bir kişiydi, Allah mekanını cennet eylesin, aile efradına sabırlar diliyorum." dedi.

Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com