OKTAY GÜL: “ TRABZON EMO YÖNETİMİNE ADAYIZ, DESTEK BEKLİYORUZ”

  Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde yönetimine talip olan Doğal Oluşum Grubu, meslek üyelerinin sorunlarını çözerek her açıdan örnek bir şube oluşturmayı hedeflendiği ifade edildi.

  Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Trabzon Şubesi’nin yönetim listesinde yer alan Oktay Gül, Yönetim Kurulu’nun oluşumunda meslekteki iş gruplarına göre dağıtım yaparak mevcut sorunlara çok daha rasyonel çözümler üreteceklerini ve EMO Trabzon Şubesi’ni Türkiye’deki örnek şube haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

  Gül açıklamasında, “2015 yılında kurulan; ilkeleri, hedefleri net olan, bu ilke ve hedefleri bir çalışma programıyla raporlaştırıp üyeleri ile ilk günden beri paylaşan ve buna destek isteyen Doğal Oluşum Grubu 2016 ve 2018 de iki seçim yaşamış ve önümüzdeki seçime ilk günkü heyecan, temiz söylem, ilkeli duruş ile hazırlanmıştır. Geçmiş iki seçimde, üyelerimizin grubumuza artarak devam eden desteklerine teşekkür ederek, bu seçimde de üyelerimizin desteğine talibiz. Hedeflediğimiz projeleri hayata geçirebilecek Yönetim Kurulu asil ve yedek yönetimimizi çok bilinçli, elektrik mühendisliğine bakış açısı ortak olan bir ekip oluşturmaya özen gösterdik. Aday liste belirlemede, üyelerimizin mesleki ve işyeri dağılımı dikkatlice analiz edilmiş ve mümkün olduğunca her alana temas ve hizmet edebilecek çeşitlilikte listelerimiz oluşturulmuştur.”

  Gül: “Lİstemize destek bekliyoruz”

  Üyelere destek çağrısında bulunan Gül, “ Doğal Oluşum Grubu’nun sağlayacağı başarının üyelerin mesleki ve sosyal alanda hızla hissedilecektir.  Yaklaşık 2 aydır sürdürdüğümüz seçim kampanyasında Rize, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon’da il gezileri,  cumartesi toplantıları, tüm iletişim kanallarını kullanarak aktarmaya çalıştık. “Her Açıdan Örnek Şube EMO Trabzon” sloganıyla Elektrik Mühendisleri Odası’nın 23 Şubat 2020 Pazar günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında  KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan EMO Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu seçiminde, değerli meslektaşlarımızı aday listemize destek olmaya davet ediyoruz. Her türlü seçim sonucunun şimdiden üyelerimize, camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.