Giresun’da her sahada, her alanda hizmeti olan Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, bir hizmeti daha gerçekleştirdi. Giresun amatör liglerinde çeşitli branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerinin çalışmalarını sürdürebilmesi için sportif ekipman ve malzeme desteğinde bulundu.

Giresun İl Özel İdaresi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu; yağmurluk, futbol forması, futbol eşofmanı, voleybol forması, eşofman takımı, uyku tulumu, çadır ve t-shirt’ten oluşan malzemeleri toplamda 58 Amatör spor kulübüne teslim etti.

Giresun’un her sahasında imzası olan İl Özel İdaresi, amatör spor kulüplerinin sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi için bu sahada da çalışıyor.

Giresun İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; “Bu doğrultuda amatör spor kulüplerine İl Özel İdaresi olarak yapılan malzeme yardımını, sosyal görev olarak görüyor ve destekliyor. Giresun İl Özel İdaresi gençlerin sosyalleşmesi ve spora kazandırılması açısından bu tür desteklerini sürdürecek” ifadelerine yer verildi.