Önce tohum atmak gerek.Sonra gerekeni yapmak ve beklemek.Bir kutlu yüke talip olma yolunda ilk adımı attık diyen Prof. Dr. Elmas basın mensupları ile bir araya gelerek 28.dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin AK Parti iktidarında güçlü bir duruş sergilediğini belirten Elmas ;”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha güçlü bir Türkiye sevdası ile çalışıp taşı taş üstüne koyanlara, Türkiye’ye ve ilimize yatırım yapanlara, hizmet edenlere minnettarız. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle ediyorum” ifadelerini kullandı.

Canla başla ülkemizi var edenlere ve bu günlere taşıyanlara minnettarız diyen Elmas ;” Türkiye istatistik kurumunun verilerini incelediğimizde seksen yılda yapılanlarla son yirmi yılda yapılanların, ortaya çıkan gelişmelerin durumu anlaşılmaktadır. Bu durum istikrarlı, güçlü yönetme iradesine sahip, çalışkan bir ekibin işe el attığını anlatmaktadır. Sadece görev bilinciyle değil gönüllülük ve sorumluluk duygusuyla bu seviyenin elde edildiği bilinmektedir. Elde edilen kazanımların korunması, güçlü Türkiye’nin devamı için aynı iradenin ve duruşun devam ettirilmesi gerekmektedir.

Halkın yönetenleri tercihleriyle belirlediği seçimler bir hesap verme işidir. Memnuniyet devamlılığı sağlamaktadır. Ak parti iktidarlarının seçim kazanmasındaki en büyük etken hizmetlere karşılık memnuniyet seviyesi olmaktadır.Demokrasinin gereği seçimler yapılıyor. Bir bayrak yarışı başlıyor. Bu zamana kadar yapılanlara yenilerini ekleme görüşü soruluyor. Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma fikrine taraftar aranıyor.Bağımsız ve şahsiyetli duruşun artırılarak sürdürülmesi insanımızın önüne getiriliyor. Neye layık ise öylece idare edileceği gerçeği hatırlatılıyor. Tercihine göre Türkiye yüzyılını kurmak teklif ediliyor. Ülkesine ve kazanımlarına sahip çıkması gereği söyleniyor.Bu zamana kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha güçlü bir Türkiye sevdası ile çalışıp taşı taş üstüne koyanlara, Türkiye’ye ve ilimize yatırım yapanlara, hizmet edenlere minnettarız. Bu yarış seçim süreciyle yeniden gündeme geliyor. Ülkeye hizmet heyecanı gelişerek devam ediyor.Bayrak yarışında koşan aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.Asrın felaketi depremi yaşayıp tez zamanda toparlanan milletimize geçmiş olsun diyorum. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar yakınlarına başsağlığı diliyorum. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.