Sezona altyapıdan genç oyuncularla giriş yapan ve ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen ve artık prestij maçlarına çıkan yeşil beyazlılarda hedef kalan maçlardan alınabilecek en yüksek puanı alabilmek. Genç oyuncularla sezona başlayan ve devam eden Giresunspor sahasında bu sezon sadece 1 kez gülebildi. İkinci yarıda ise sadece bir beraberlik alabilen yeşil beyazlılar kendi evinde Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen lider Eyüpspor ile golsüz berabere kalarak 1 puan almayı başardı.

Sezonun ikinci devresinde Bitexen Giresunspor, gol yollarında da büyük sıkıntı yaşadı. Geride kalan 14 maçta Doğu Karadeniz ekibi sadece Boluspor ve Erzurumspor FK karşısında birer kez gol sevinci yaşadı.Bitexen Giresunspor, ligde elde ettiği 2 galibiyeti de sezonun ilk yarısında elde etmişti.

“Mücadeleyi Fatih Tokail yönetecek”

TFF, 32’nci haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre 28 Nisan Pazar günü oynanacak olan Giresunspor-Sakaryaspor maçını İzmir bölgesinden hakem Fatih Tokail yönetecek. Tokail’e Selahattin Altay ile Güner Mumcu Taştan yardımcılık yapacak.

Giresunspor ile Sakaryaspor arasındaki mücadele, Çotanak Spor Kompleksi'nde 28 Nisan Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.