İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında düzenlenen paylaşım toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir tarafından eğitim öğretim göstergeleri ve yıl içerisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar’ın, Şebinkarahisar ilçesi yöneticilerine 2024 yılında yapılacak “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav(LGS)”  hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirmelerin yer aldığı sunumunu yaptığı toplantıda öğrencilerin kazanımlarını ve motivasyonunu artırıcı faaliyetler konusunda paylaşımlarda bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu toplantıda okul ve kurum müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada; “Eğitim öğretimde kalitenin yükseltilmesi, akademik başarının artırılması ve il olarak hedeflerimize ulaşmamız için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm yöneticilerimizin, öğretmenlerimizle ekip ruhu içerisinde hareket  ederek gereken titizlik ve hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum.  Herkese çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar'ın yanı sıra Şebinkarahisar İlçe Milli Eğitim yöneticileri ile okul ve kurum müdürleri katılım sağladı.