Valilik makamında gerçekleştirilen kabulde, Emniyet Müdürü Güzelyazıcı, Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerle ilgili Vali Serdengeçti’ye bilgi verdi.Güzelyazıcı, Türk Polis Teşkilatı'mızın 179’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Vali Serdengeçti’ye çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Serdengeçti de Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179’uncu yıl dönümünü kutladı.Vali Serdengeçti, vatandaşların huzur ve güvenliğinin temini için görevlerini ifa ederken bu uğurda canlarını vermiş emniyet teşkilatı mensuplarını bir kez daha rahmetle andığını kaydederek, görevi başında olan emniyet personellerine de başarılar diledi.

Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda da “Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yılı münasebetiyle İl Emniyet Müdürümüz Recep Güzelyazıcı ve değerli personellerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.(Giresun Valiliği)