Her fırsatta şehit aileleriyle ve gazilerle bir araya gelen Vali Serdengeçti, ilk olarak Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk’in Kavaklar Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, Özüberk ailesine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Ziyarette Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk ve tüm Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak dualar edildi. Ayrıca Serdengeçti, Şehidimizin ailesine çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk; 30.04.2010 tarihinde Tunceli ili Nizamiye ilçesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu şehit olmuş ve Kilis Şehitliğine defnedilmişti.

Serdengeçti, ziyaretle ilgili olarak, “2010 yılında Tunceli-Nazimiye'de görevli iken bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehadete eren Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in değerli ailesini ziyaret ettik. Yüce Mevla cümle şehitlerimizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.(Giresun Valiliği)