Bu kapsamda, Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirilen iftar programında adli ve idari erkân ile infaz koruma personelleriyle bir araya geldi.

İftar programına Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başta olmak üzere Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Adalet Komisyonu Başkanı Adem Karataş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Dr. Davut Sinanoğlu, Espiye Kaymakamı Taner Tengir, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Bulancak Cumhuriyet Başsavıcısı Emre Us, adli ve idari erkân ile infaz koruma personelleri katıldı.

Vali Serdengeçti, iftar öncesinde ve yemek sırasında infaz koruma personelleriyle samimi bir şekilde sohbet ederek, toplumun güvenliği ve düzeni için gösterdikleri çaba ve özverinin takdire şayan olduğunu vurguladı.

Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe tarafından yapılan duaların ardından iftar gerçekleşti ve Vali Serdengeçti, katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Vali Serdengeçti, konuşmasında adli ve idari erkân ile infaz koruma personelleriyle bir araya gelmekten ve Ramazan ayının bereketini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Vali Serdengeçti, iftar sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ise “Dayanışma ve merhamet iklimi Ramazan-ı Şerif'in 19'uncu gününde düzenlenen iftar programında adli erkân ve infaz koruma personelleriyle bir araya geldik.Yüce Mevla dua ve ibadetlerimizi kabul, birliğimizi daim eylesin.” sözlerine yer verdi.