Bu kapsamda Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar programında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başta olmak üzere Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ile sağlık yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Vali Serdengeçti, iftar öncesi ve yemek sırasında sağlık çalışanlarıyla samimi bir şekilde sohbet ederek onların fedakârca yaptıkları görevler için teşekkürlerini iletti.

Ardından yapılan dualar eşliğinde iftar gerçekleşti ve Vali Serdengeçti, sağlık çalışanlarımıza hitaben bir konuşma yaptı.Vali Serdengeçti, konuşmasında sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekten ve Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Sağlık alanında yaptıkları fedakâr çalışmalarla toplumun sağlığı ve esenliği için gece gündüz demeden çaba sarf ettiklerini vurguladı.Bu özverili çalışmaların değerinin bilinmesinin ve takdir edilmesinin önemine dikkat çekti.Vali Serdengeçti, konuşmasını, sağlık çalışanlarına Cenab-ı Hakk'tan sağlık, mutluluk ve başarılar dileyerek tamamladı.

Vali Serdengeçti, iftar sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ise “Vatandaşlarımızın esenliği için fedakârca görev yapan kıymetli sağlık yöneticilerimiz, hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızla birlikte Ramazan ayının bereketini paylaştık.Bu mübarek ayın mağfiret günlerinde Cenab-ı Hakk'ın rahmet ve merhameti hepimizin üzerine olsun.” sözlerine yer verdi.(Giresun Valiliği)