Serdengeçti, Yağlıdere Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda, Kaymakam Seda Ünlü, Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Üçtepe Belde Belediye Başkanı Hacı Gasım Akıllı ve kurum amirleriyle bir araya geldi.

Ünlü, Vali Serdengeçti'ye ilçedeki kamu hizmetleri ve yerel yönetim faaliyetleriyle ilgili bilgi sundu.Mahalle ve köy muhtarlarıyla da Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda toplantı yapan Serdengeçti, muhtarların üstlendiği sorumluluğa dikkati çekti.

Her yerde olduğu gibi Yağlıdere'de de kamusal eksiklikler ve yapılması gereken işler olabileceğini aktaran Serdengeçti, "Muhtarlarımızın bu konudaki beklentilerini ve sıkıntılarını dinlemek için buradayız. Konuşmadan sorunları çözemez, eksiklikleri gideremeyiz." dedi.

Serdengeçti, Yağlıdere'nin bir süre önce meydana gelen selde zarar gördüğünü ifade ederek, "İl Özel İdaresi olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık ve merkezi yönetim tarafından sunulan kaynaklar doğrultusunda ihalelerimizi gerçekleştirdik." diye konuştu.

Muhtarların aktardığı yol ve içme suyu başta olmak üzere tüm sorun ve taleplerin takipçisi olacağını belirten Serdengeçti, ilgili birim amirlerine de talimat verdi.(Haber Merkezi)