1-Merkez Ergence köyünden Merhum Rasim ve Merhume Muradiye Demiral'ın oğlu, Muammer Demiral vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ergence köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Ergence köy mezarlığında toprağa verilecektir.


2- Bozat Köyü Bitene Mahallesi’nden, Kasapoğullarından merhum Tevfik Kasap’ın eşi Nezaket Kasap vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bitene Mahallesi Yeni Mezarlık Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3- Bülbüllü Köyü’nden Derviş oğullarından Hacı Mustafa Durmuş’un eşi, Engin, Olgun, Aliye ve Şakir Durmuş’un anneleri Şaziye Durmuş vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Pazarsuyu Mahallesi Yukarı Şardağ mevkiindeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4- Piraziz Kaleyanı mahallesinden, Takıroğullarından, merhum Hulusi Takır’ın oğlu, Derya Cebeci ve Selma Atmaca’nın babaları, Güller, Emine, Gülay ve merhum Şükrü Takır’ın abileri, Sami Cebeci ve Mesut Atmaca’nın kayınpederleri, Piraziz Belediye Emekli Personeli Olgun Takır vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Piraziz Eren Mahallesi Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.