1-Merkez Barça Köyü'nden Posluoğullarından Abdullah Poslu'nun eşi İmmihan Poslu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Barça Köyü Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Güveç Köyü'nden Kemaloğullarından merhum Fahri Kemaloğlu'nun oğlu Mustafa Kemaloğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Merkez Sarvan Köyü Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3-Dereli Bahçeli Köyü'nden Gürecioğullarından Nurettin ve Gülbahar Gürecioğlu'nun oğlu Durmuş Kadir Gürecioğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Bahçeli Köyü Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4- Bulancak Ataköyden Mollaoğullarından merhum Hayri Şahin’in oğlu, Murat Filiz Şahin’in kardeşi, Ünal, Güral, Ümit, Bülent, Zeki, Cumhur, Ali ve Dursun Şahin’in amca oğullları Ömür Şahin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sarayburnu Cami’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ataköy’de bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5- Piraziz Gökçeali köyünden Karahüseyin oğullarından merhum Hacı Ahmet ve Hacı Nezaket Karahüseyin’in oğlu, İsmail, İlhan ve Olgun’un kardeşi, Çağlar ve Neslihan’ın babaları, Ahmetcan ve Nefesin dedeleri, Birgül Karahüseyin’in eşi, ilçe esnaflarından muhasebeci İmdat Karahüseyin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Piraziz Gökçeali köyü Şeyh İdris Cami’de kılınacak öğle namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı diledi.