Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve yönetim kurulu üyeleri Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Giresunspor’un geleceği ve işbirlikleri konuşulurken, ziyaretin ardından yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ;”Başkanımız Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bugün Giresun Belediye Başkanı Sayın Fuat Köse'ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Gerçekleşen ziyarette Giresunsporumuz ve şehrimiz için her alanda yakın iş birliği ve istişare içinde olacağımız konusunda aynı noktada olduğumuzu görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyor, Sayın Köse'ye Giresunsporumuza göstermiş oldukları yakın ve samimi ilgi için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Belediye Başkanı Fuat Köse ise ziyaretin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında;”Giresunsporumuzun Kulüp Başkanı Emin Eltuğral ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ziyaretime geldi. Giresunspor kentimizin en büyük değeridir. Ziyaretleri için Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.