Nahid Yamak başkanlığında çeşitli projeler üreten yönetim kurulu üyeleri sık sık ziyaretler gerçekleştirerek nakit arayışını sürdürüyor. Son olarak çotanak armanın yanında logosu ile yeni bir proje üreten yönetim kurulu Giresun’da bulunan işletmelerden şehirlerinin takımın destek çabalarını devam ettiriyor.

Ligde geride kalan 5 haftalık periyotta ligin üst sıraları hedefleyen ve güçlü kadroları bulunan takımlarıyla mücadele eden yeşil beyazlılar ise teknik direktör Mustafa Kaplan nezaretinde hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Keçiörengücü deplasmanında 3 puan parolasıyla çalışmalarını sürdüren çotanaklarda sakatlıkları bulunan Talha ve Senghor dışında eksik bulunmuyor.

Giresunspor’un ligde kalması için bütün şehrin, bizlerin, basın ve ileri gelenleriyle beraber Giresunspor’a destek olması gerekiyor diyen teknik direktör Kaplan ;”Bizler teknik ekip ve futbolcularla beraber elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Ekibimle beraber sürekli tesislerdeyiz. Kulüp bana ev tahsis etmesine rağmen eve gitmeye bile tenezzül etmeden ekibimle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Çok kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubumuz var ama genç ve tecrübesiz arkadaşlarımız var. Onlar da zamanla gerekli tecrübeyi kazanacaklar ve Giresunspor’u en iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.