Birleşmiş Milletler Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliğiyle gerçekleştirilen “Yöresel Ürünler, Gastronomi ve Kooperatifçilik”çalıştayı Giresun’da başladı. Türkiye’de yöresel tarımı kalkındırmak amacıyla gerçekleştirilen çalıştayda birbirinden farklı tatlar sunuluyor.

Giresun Valisi Enver Ünlü,Ak Parti Milletvekilleri Cemal Öztürk,Kadir Aydın,Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Giresun protokolünün katıldığı çalıştay Enver Yücel’in ev sahipliğinde Piraziz’de gerçekleşti.

Çalıştayda, BAU Konservatuvar topluluğu tarafından sergilenen müzik dinletileri ve gastronomi atölyeleri ile misafirlere farklı lezzetler de sunuldu.