Milletvekili Ali Temür,daha önce müjdesini verdiği PET-CT cihazı alım ihalesinin kısa süre içerisinde yapılarak Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmete başlayacağını söyledi.

Giresunluların bundan böyle il dışına gitmeden ve özel hastanelere muhtaç olmadan bütün tetkiklerini Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaptırabileceklerini söyleyen Temür, Giresun için her zaman en iyisini yapmaya gayret ettiklerini belirtti.

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür konuyla ilgili yaptığı açıklamada ;”Şehrimizle ilgili her türlü yatırım hizmetini yakından takip etmekteyiz. Sağlık alanında da birçok yatırımı ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kanser hastalığının erken teşhisi ve tedavisinde kullanılan Pozitron Emision Tomografi (PET-CT) cihazını şehrimize kazandıracağımızı kıymetli hemşerilerimize bildirmiştik. Konuyla ilgili yaptığımız çalışmalar sonucunda Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA tarafından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyete geçmek üzere Pozitron Emision Tomografi (PET-CT) cihazını alınması talimatı verildi. İnşallah 15 gün içerisinde Giresun İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından PET-CT cihaz alım ihalesi yapılacaktır. Hastalarımız il dışına gitmeden özel hastanelere muhtaç olmadan bütün tetkiklerini Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptıracaktır. Pozitron Emision Tomografi (PET-CT) cihazının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Giresun’umuzdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca’ya da şükranlarımı sunuyorum dedi.