Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Piraziz Belediye Başkan Adayı Esat Ayyıldız, bir yandan projelerini açıklarken diğer yandan da vatandaştan gelen talep ve öneriler doğrultusunda ilçenin ihtiyacı olan projelerine yenilerini ekliyor.

Yıllardır hizmetten yoksun kalan ilçem için, Aziz Piraziz’imizin geleceği için çalışıyoruz diyen Ayyıldız ;”İlçemizin bir zamanlar simgesi olan her şey unutturuldu, Gerçek Belediyeciliği Piraziz’e getirdikten sonra projelerimizi bir bir uygulamaya koyacağız ve ilçemizin makus talihini değiştireceğiz, herkes için daha yaşanılır bir Piraziz, modern ve huzurlu bir Piraziz için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Piraziz Belediye Başkan Adayı Esat Ayyıldız projelerini şu şekilde sıraladı ;”Sokaklarımızın çamur deryası olması ve bunun bir sorun olarak anılmasını Piraziz adına utanç olarak gördüğüm bu eksikliği hızla gidereceğiz. Piraziz'de sokaklar bakımlı, temiz ve konforlu bir hale gelecek. Başka yolu yok, hazırız ve kararlıyız”

“Engelli vatandaşlarımızın huzurla ve güvenle yaşadığı bir Piraziz'i birlikte kuracağız. Belediyemiz daima engellilerimizin hizmetinde olacak”

“Yeni kasaplar sitesi Piraziz'e çok yakışacak”

“Zaman içerisinde hiçbir destek verilmeyen Piraziz'in adıyla ve tadıyla meşhur olan köftesi bir marka haline gelecek. İlçemiz gastronomi turizminden payını alacak”

“Esnafımızın her zaman yanında olacağız”                    

“Eren Mahallesi ilçe stadı mevkiinde Küçük Sanayi Sitesi projemizi hayata geçireceğiz. İlçemiz ekonomisine can olacağız.Her yeni gün, heyecan uyandıran yeni projelerimizle hepimizin ortak isteklerine tercüman olacağız.Sözümüz olsun, birlikte başaracağız”

“Sosyal donatı alanlarımız vatandaşımıza nefes aldıracak”

“Merhum Belediye Başkanımız Hasan Şenel'in adını taşıyan parkımızı renove ederek Pirazizli hemşehrilerimizin nefes aldığı yaşanabilir ve güvenli bir alan haline dönüştüreceğiz.
Piraziz'e kimlik kazandıracak diğer projelerimizle bütünleştirerek herkesin takdirini kazanacak bir ilçe merkezini birlikte kuracağız.”

“Şeffaf ve vatandaş dostu belediyeciliği Piraziz'e getireceğiz. Hemşehrilerimiz 7 gün 24 saat Piraziz Belediyesi'ne ulaşıp taleplerini iletecekler ve anında çözüm bulacaklar”

“İlk maaşım Pirazizspor’a”

“Pirazizsporumuzu ve gençlerimizin sportif faaliyetlerini koşulsuz destekleyeceğiz. Belediye Başkanı olarak alacağım ilk maaşımı Pirazizspor'a bağışlayacağım. Sözümüz olsun”

“Piraziz’in gençlerine çok borcumuz var,telafi edeceğiz”

“Çocuklarımızın gençlik merkezinde düzenlenen kurs ve etkinliklere aktif katılımlarına destek olmak için DOKAP ile Gençlik Merkezi arasında kurs giriş çıkış saatlerinde ücretsiz ring seferler düzenleyeceğiz. Sağlıklı nesiller ve parlak bir gelecek için Piraziz'in gençlerine çok borcumuz var. Kaybolan yılları hızla telafi edeceğiz.Çocuklarımız için oyun sokağı projemizi hayata geçireceğiz, çocuklarımız mutlu olacak ki, bizlerde geleceğimizden umutlu olalım.”