Çotanakların teknik direktörü Mustafa Kaplan iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, yeni sezondan umutlu olduklarını ve taraftarların desteğine çok ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Tecrübeli teknik adam ;”Burada iyi bir ortam geçirdik. Arkadaşlarla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu sezon her fırsatta söylediğim gibi, Giresunspor geçen sezon düşen bir camia. İşte bizim elimizde oyuncuları en iyi şekilde kullanıp iyi bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz. Burada da genç takımdan aldığımız oyunculardan lig içerisinde faydalanmak istiyoruz, kiralıktan gelen oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bize geçen sezon takımın şablondaki olan bazı oyuncuları iskeletimiz olarak düşünüyoruz.” dedi.

Taraftarlara da seslenen Kaplan, “Koşan, mücadele eden, savaşan bir Giresunspor arkamızda sürekli destekçimiz olacak Giresunspor taraftarlarıyla beraber saha içerisinde saha dışarısında iyi bir birlik beraberlik içinde Giresunspor'a layık olmak için hepimiz birlikte burada savaş vereceğiz.” diye konuştu. (Haber Merkezi)