Dış transferde 13 futbolcuya imza attıran Giresunspor’da Başkan Hakan Karaahmet, transfer yasağının kalkması için 8,5 milyon TL’ye ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Yeşil-beyazlıların Başkanı Karaahmet;“Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce Tolgahan, Kerem, Hayrullah, Sergio, Nalepa, Zafer, Sergen, Eren ve Hüsamettin’in transferini gerçekleştirmiştik. Ardından Caner Hüseyin, Sadi Karaduman, Diarra ve Helder’i kadromuza dâhil ettik. Hedefimizi direkt şampiyonluk olarak belirlemedik. Giresunspor olarak hedefimiz doğru işlere imza atmak.” Şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yönetim kurulu olarak çalışmalara dört koldan devam ettiklerini kaydeden Başkan Karaahmet; “Kongre süreci ile ligin başlama tarihi arasında olan süre biraz kısa olduğundan yoğun bir çalışma içerisindeydik. Bir yandan kadro kurarken, bir yandan da kapalı olan tahtayı açtırabilmek için görüşmeler yapıyoruz.  Transfer yasağını kaldırabilmemiz için 8,5 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Hali hazırda bu yasağı kaldıramadık.  8,5 milyon TL’lik ödeme yaptığımızda transfer yasağımız kalkacak. Giresunspor olarak şehrimizin dinamiklerinden destek bekliyoruz.  İsim sponsorluğu konusunda tekliflere açığız. Giresunspor çok önemli bir markadır” şeklinde konuştu.