Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, kulüp hesaplarının resmi bir firma tarafından inceleneceğini söyleyerek; “Kulübün ne bir kuruşunu ziyan ederim, ne de ettiririm” dedi.

Başkan Karaahmet; “Bugün şu borç var diyorum, yarın başkası çıkıyor. Transfer yasağını kaldırmak için ihtiyaç olan rakamın 8 milyon TL olduğunu söylemiştik ancak iki milyon TL’ye yakın daha bir borç çıktı. Tahtayı kaç liraya açacağımız, parayı ödeyeceğimiz zaman ortaya çıkacak.  Farklı şeyler var. Çözmeye çalıştığımız bilinirse daha iyi olur. Kulübün borç durumunu delegeler gördü. Kongreden sonra gördüğümüz tabloları karşımızdakilerle görüşüyoruz.  İstişare yaparak çözeceğiz. Kimse merak etmesin. Biz bunun için buradayız. Gerekli muhataplarla görüşeceğiz ve bu sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.

“UYKULARI KAÇIRACAK ŞEKİLDE”

Başkan Karaahmet; “Bazı şeyler çok hızlı olmuyor. Bir sürü hesap var. Bunları çözeceğiz. Eski yöneticiler, başkanlar bir araya gelip çözeceğiz. Oldu geçti olmaz. Müsaade etmeyiz. Onlar da gerekli fedakârlıkları yapacaktır. Bu sorunları çözerken duaya çok ihtiyacımız var. Borç uykuları kaçıracak cinsten. Tahtayı önümüzdeki hafta içerisinde açmış oluruz diye düşünüyoruz. Hesaplar konusunda borç durumu çok merak ediliyor. İnceleme firması ile anlaştık. Resmi bir firma hesapları inceleyecek. Kimse merak etmesin. Giresunspor’un bir kuruşunu dahi ne ziyan ederiz, ne de ettiririz. Maneviyatın ne olduğunu biliriz. Hepsini bakıyoruz. Kırarak, dökerek derdinde değiliz. Aynı masa etrafında bu işleri çözme taraftarıyız. Kendi dönemimizle ilgili bir sorun olmayacak. Geçmiş ile ilgili var ise de muhataplarıyla görüşerek çözeceğiz” şeklinde konuştu.