Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda gerçekleştirilen eğitim öğretim çalışmaların genel bir değerlendirmesini yapan Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, yürütülecek faaliyetler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. 

Müdür Tosunoğlu’nun İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden, Başarıyı Artırma Eylem Planı faaliyetlerinin titizlikle yürütülmesi, 2024 Yılı LGS ve YKS (TYT-AYT) hazırlıklarına ağırlık verilerek branş öğretmenleriyle toplantılar yapılması ve öğrenciler tarafından güçlük çekilen kazanımların tespit ve telafisinin yapılması gibi konuların hassasiyetle takip edilmesini istediği toplantının devamında, öğrenci devamsızlığının azaltılması ile sürekli devamsız öğrencilerin eğitime kazandırılması için diğer kişi ve kurumlarla iş birliği yapılması, kaynaştırma öğrencileri, TÜBİTAK, TEKNOFEST, Gençlik, Erasmus vb. ulusal ve uluslararası projelerde başvuru ve katılımın artırılması gibi konu başlıklarında paylaşımlar yapılarak önemli hatırlatmalarda bulunuldu.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu toplantının son bölümünde ilçe müdürleriyle ihtiyaç, eksiklik ve sorunlar ile çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.