Esentepe Sahil Park kum sahada beş gün süreyle devam eden 1’inci Plaj Voleybol Turnuvası, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin servis atışıyla başlattığı final maçıyla sona erdi. Final maçının ardından şampiyon olan Çepni Boyu Kahvecioğlu Grup’a kupasını Espiye İlçe Kaymakamı Taner Tengir ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere tarafından takdim edildi.

Turnuvaya giren tüm takım oyuncularına teşekkür eden Başkan Karadere; “Bu turnuvada ilk andan itibaren gerek katılımcı gerek izleyici olarak bulunan tüm hemşerilerim benim için değerlidir, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kum sahamızda birincisini yapmış olduğumuz voleybol turnuvamızın devamı olacak ve daha birçok proje ve çalışmalarımızla halkımızın karşısında olacağız. Burada bizimle birlikte heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.

 “Çocuklarımız için de programlar düzenliyoruz”

Yaz etkinlikleri kapsamında çocukları da ayrıca düşündüklerini ve onları mutlu edebilmek adına programlar düzenlediklerini belirten Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere; “Esentepe Parkımızda çocuklarımız için bir şenlik düzenledik. İstedikleri gibi eğlenerek, oyunlar oynadılar. Biz vatandaşlarımıza büyük küçük, çocuk yaşlı demeden hepsine hizmet etmeyi kendimize ilke edindik.’’ ifadelerine yer verdi.

Espiye İlçe Kaymakamı Taner Tengir, Espiye AK Parti İlçe Başkanı Samet Önal, Espiye MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurt’un da izleyici olarak yer aldığı 1’inci Plaj Voleybol Turnuvası’nda final müsabakasının ardından sahada bulunan katılımcılara ve izleyicilere Espiye pidesi ikram edildi.