Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mehmet Fatih Kacır'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya; Giresun Milletvekilleri Ali Temur ve Nazım Elmas, eski Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Kovanlık Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nuri Demir, İl Genel Meclisi adayları ve Belediye Meclis üyesi adayları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bulancak Belediye Başkan adayı, Aydındere ve Kovanlık Belediye Başkan ve Başkan adayları, İl Genel Meclisi adayları ve Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı toplantıda; AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Milletvekili Ali Temur, Giresun Milletvekili Nazım Elmas, önceki dönem Giresun Milletvekili Kadir Aydın ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır birer konuşma yaparak, Bulancak'ta 31 Mart seçimlerinden büyük bir zafer beklediklerini ifade ettiler. Konuşmaları coşkulu bir şekilde dinleyen katılımcılar alkışlar ve tezarühatlarla salonu adeta inlettiler.

BULANCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GUGUK: “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Konuşmasında Bulancak’la ilgili yeni dönem projelerini açıklayan Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, "Biz yapacağız demiyoruz. Yaptık, yaparız diyoruz. İşte 20 yılda yapılanlar göz önünde. Açıkladığımız projelerimizin tamamının kaynağı hazır, yeri belli, takvimi net. Bizimle şaha kalkan güzel ilçemiz Bulancak'ı gerçek Belediyecilik ile geleceğe taşıyacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız. Katılımınızdan, desteğinizden ve en önemlisi ilk günkü heyecanla sürdürdüğünüz coşkunuzdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu akşam şunu gördük ki; bu iş burda bitmiştir. Tekrar teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı, hürmetle kucaklıyorum. Kazanan Bulancak olacak, kazanan hepimiz olacağız" diye konuştu.

“BAKAN KACIR’DAN DENE-YAP BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ SÖZÜ”

Toplantının son konuşmasını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, “Bulancak’ta gördüğü coşku ve birliktelikten son derece memnun olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının ve yol arkadaşlığının Bulancak’ta bayraklaştığını görüyorum. 31 Mart’ta Bulancak büyük bir zaferle Emrullah Başkanına mührü teslim ederek Sayın Cumhurbaşkanımıza selamını gönderecektir. Bende buradan Emrullah Guguk başkanımızın tüm projelerine tam destek sözü veriyorum. Ve ilave olarak Bulancak'ta bir Dene-Yap Bilim ve Teknoloji Merkezini Emrullah Başkanımla yapacağımızın sözünü veriyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.