Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Ak Parti İlçe Başkanı Samet Önal, önceki dönem Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Aydın Cebeci, Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür'ü. Toplantıda, belediye hizmetleri ve güncel konular ele alındı.

Ankara ziyaretleri sırasında Başkan Karadere, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti. Giresun Milletvekilleri, Ak Parti Espiye İlçe Başkanı Samet Önal ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, ilçede planlanan projeler ve gençlik spor faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Başkan Karadere, Bakan Osman Aşkın Bak'a teşekkür ederek ilçedeki planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Başkan Karadere tarafından hediye takdim edildi. Başkan Karadere, "Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Misafirperverliği ve yakın ilgisi, ilçemizin geleceği için umut verici." dedi.

Başkan Mustafa Karadere'nin Ankara ziyaretleri, yerel seçim öncesinde önemli işbirlikleri ve projelerin masaya yatırıldığı verimli görüşmelerle devam ediyor. Yerel yönetim ve Ankara arasındaki güçlü iletişim, ilçenin gelişimine önemli katkılarda bulunuyor.