Duroğlu pazar meydanına yaptığı ziyarette belde sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çetin, vatandaşların öneri ve isteklerini dinledi.

‘Sosyal belediyecilik ve halka hizmet’ vurgusu yapan ve beldeyi geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin; ‘Ben Duroğlu’nda doğdum büyüdüm. Çocukluğuma ve gençliğime dair hatıralar biriktirdim. Benim belde halkına olan muhabbetim belediye başkanlığı sınırlarının çok ötesinde. Beldemiz bizim evimiz. Onlar da evimizin bir parçası. Aynı şeyi onlarda benim için düşünür. Nasip oldu belediye başkanı olduk. Bu ünsiyet ve adanmışlık çok daha farklı bir boyut kazandı. Başkanlık süremiz boyunca bütün mesaimizi vatandaşlarımıza adadık. Onlarla her fırsatta bir araya geldik. Pazar yerinde, belediyede, mahalle toplantılarında, her mecliste onlarla olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

Bizim bütün gücümüz enerjimiz onlardan aldığımız dua ve destektir. En büyük güç onların varlığıdır. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilincini her zaman taze tutacağız. Beldemizin bütün yönleri ile gelişmesine vesile olmaya devam edeceğiz’ dedi.