Başkan Halil Çetin, Konacık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların büyük bir katılım gösterdiği toplantı hakkında konuştu. Sel felaketi sonrasında yaşanan sorunları ele aldı ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Çetin, toplantıda şunları belirtti: “Toplantımıza katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 23 Haziran’da büyük bir sel felaketi yaşadık. O günden bu yana selin etkilerini gidermek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Belediye başkanlığı dönemimiz boyunca her yıl afetler, felaketler veya olağanüstü durumlarla karşı karşıya kaldık. Allah’ın izni ve sizlerin desteği ve duaları sayesinde bu zorlukların üstesinden geldik.”

Başkan Çetin ;“Başlayan büyük bir heyelanla başlayan sınavımız, dünya genelinde etkisini gösteren pandemi ile devam etti. Ardından 23 Haziran’daki büyük sel felaketini yaşadık. Tüm bunlar rutin dışı ekstra hizmetlerimizi etkiledi, farkındayız. Zaman kaybına yol açtı, ancak bu zorlukları aştık. Verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Hiçbir vatandaşımızı ihmal etmedik veya mağdur etmedik. Sizi buraya, yaptığımız projeleri anlatmak için değil, sizi dinlemek için davet ettim. Şimdi söz sizin.” İfadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Başkan Halil Çetin şunları söyledi: “‘İstişarede hayır vardır’ sözünün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük. Önyargılı gelen sorular bile samimi cevaplarla karşılandığında memnuniyetle karşılanıyor. Bizim önceliğimiz Duroğlu. Burada yaşayan herkesin önceliği Duroğlu’nun daha iyi bir yer olmasıdır. Dolayısıyla, gönül birliği ve güç birliğiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Kardeşlerimizin önerilerini, şikayetlerini ve taleplerini tek tek dinledik. Şeffaflık ilkesine bağlı kalarak tüm soruları cevapladık. Beldemiz için gece gündüz çalışmaya ve Duroğlu’nun geleceği için tüm gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti, en yüce hedefimizdir. İstişare toplantılarımıza mahalle mahalle devam edeceğiz.”(Haber Merkezi)