Sosyal belediyecilik, halk ve hizmet odaklı belediyecilik noktasında yaptığı çalışmalarla sürekli gündemde olan Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin özel gereksinimli vatandaşları da unutmadı.

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin’in koordinesinde, Almanya’da yaşayan hayırsever vatandaşların destekleri ile bir tır engellilere özel araç-gereç Duroğlu Beldesi’ne ulaştı.

Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Çetin şunları söyledi:‘Beldemize ve şehrimize katkı sağlamak, insanımıza hizmet etmek için karşımıza çıkan her fırsatı değerlendiriyoruz. Amacımız hiçbir zaman makam sahibi olmak olmadı. Biz, bize verilen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip yönetici olma vasfını amaç değil araç olarak kullanıyoruz. İnancımız ve bütün gayretimiz bu noktadadır. Beldemize, doğduğumuz topraklara yenilikleri, güzellikleri ve kalıcı hizmetleri kazandırmak için gitmedik yer, çalmadık kapı bırakmıyoruz.

Bu kapı da bizlere ardına kadar açıldı çok şükür ve maddi-manevi değeri çok yüksek bir konuda daha muvaffak olduk. Aracılık ettiğimiz, nakliye ve koordinasyonunu sağladığımız, beldemize sevkiyatı gerçekleşen bir tır malzemenin gerekli kamu kurumları ve STK’larla yapılan çalışmadan sonra ihtiyaç sahibi, özel gereksinimli kardeşlerimize ulaşması için çabalıyoruz.

Duroğlu’na olan sevdamızın enerjisi ile çıkmış olduğumuz hizmet gayretimiz sınırları aştı elhamdülillah. Bu uğurda desteklerini daima hissettiğimiz; Sayın Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal’a, Almanyadaki federasyon yöneticilerimize, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum’ dedi.(Haber Merkezi)