Bu kapsamda, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen Giresun'da Yaz Başka Güzel etkinlikleri kapsamındaki 3. Açık Hava Tiyatro Günleri başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun sergilediği “Radyo-yu Hümayun” oyunu ile başlayan 3. Açık Hava Günleri 8 Temmuz'a kadar devam edecek. Birbirinden değerli oyunlara ev sahipliği yapacak tiyatro günlerinin ilk oyunu yoğun izleyici katılımıyla tamamlandı.

Birbirinden keyifli oyunların sahneleneceği Tiyatro Günleri’nde program şu şekilde:4 Temmuz Salı 20.30: Açık Denizde, Bulancak Sanat Tiyatrosu.6 Temmuz Perşembe 20.30: Tadilat, Clown Kardeşler. 7 Temmuz Cuma 20.30: Entrikalı Dolap Komedyası, Akçaabat Belediye Tiyatrosu.8 Temmuz Cumartesi 20.30: Bir Masal ya da Gerçek, Erzurum Medya Sanat Evi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, tüm tiyatro severleri '3. Açık Hava Tiyatro Günleri'ne davet ederek: “Geçtiğimiz iki yılda organize ettiğimiz ve 7'den 70'e vatandaşlarımızdan büyük beğeni toplayan Açık Hava Tiyatro Günleri'nin bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Şehrimize kazandırdığımız Plajlar Bölgesi Amfi Tiyatro alanında gerçekleşecek ve toplam 5 oyun sergilenecek tiyatro günlerimizde vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirmelerini temenni ediyorum. Tiyatronun eğitici, eğlendirici, düşündürücü ve birleştirici unsurlarını tiyatro günlerimiz ile birlikte hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. 3. Açık Hava Tiyatro Günleri’nde hem çocuklar, hem gençler hem de büyüklerin beğeniyle izleyeceği oyunlar yer alıyor. Açık Hava Tiyatro Günlerine büyük küçük tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” şeklinde konuştu.