Giresunspor’la gurur duyduğunu belirten Nurettin Canikli, herkesin Çotanak Spor Kompleksi’ni gezmelerini tavsiye ederek, Giresunspor gibi değerlere sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

 “ 20 yıldır mücadele veriyoruz”

Canikli yaptığı konuşmada ;“20 yıldan bu yana çok mücadele verdik ve büyük sıkıntılar yaşadık, elhamdülillah rabbim nasip etti süper lige çıktık, bundan sonra da ilgilenmemiz gerekiyor. İlgilenmek demek illa para vermek, maddi katkı sağlamak demek değildir. Takımın gelirlerini, giderlerini takip etmemiz gerekiyor. Bu tür değerlerimizin geriye gitmemesi için bunları çok yakından takip etmemiz gerekiyor.

“Yönetimdeki herkesi takip etmemiz gerekiyor”

Özellikle halk açık kurumlarda Giresunspor gibi kurumlarda görev yapan herkesi takip etmemiz gerekiyor. Bunun da yolu yöntemi belli, şeffaf olacaklar. Giresunspor’un gelirleri, harcamaları kuruşuna kadar kamuoyu ile paylaşılmalı doğrusu. Daha önceki yıllarda da ben bunu söyledim. Şimdi daha önemli. Allah korusun yapacağımız bir hata Giresunspor’u çok daha kötü noktalara getirebilir. Onu anlatmaya çalışıyorum. Tek istediğimiz bu. Yönetimde bulunan arkadaşlarımız şeffaf olacaklar, nereye ne harcadıklarını kamuoyu ile paylaşacaklar, her ay, her hafta paylaşacaklar bu noktalara kolay gelinmedi” ifadelerini kullandı.