Ligde geride kalan 5 haftalık periyotta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, Keçiörengücü’nü yenerek haftayı hem moralli hem de puanlı kapatmak istiyor.

Genç bir kadroyla sezona başlayan Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan’ın en büyük kozu, genç,hızlı ve hırslı bir kadroya sahip olması. Hafta boyunca rakibin eksik yönlerini oyuncularına anlatan tecrübeli teknik adam taktik ağırlıklı antrenmanlarla da talebelerini mücadeleye hazırladı.

“Talha ve Merthan’ın durumu maç saati belli olacak”

Yeşil beyazlı kulüp sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili olarak da bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada ;” Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçı öncesinde profesyonel futbolcularımız Talha Ulvan ve Mert Han Kurt'un darbeye bağlı sakatlıkları bulunmaktadır. Her iki oyuncumuz Ankara Keçiörengücü maçı kadrosunda olup durumları maç günü netleşecektir” ifadelerine yer verildi.

“Kuwas’ın ilk 11’de olması bekleniyor”

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan ve sezon sonu ayrıldıktan sonra tekrar anlaşma sağlanan Bradley Kuwas’ın Keçiörengücü karşılaşmasında ilk 11’de olması bekleniyor. Manisa FK mücadelesinin 62.dakikasında oyuna giren tecrübeli futbolcunun, takım arkadaşlarına ekstra güç verdi gözlemlenmişti.