Mazbatalarını aldıktan sonra sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan milletvekilleri şu ifadeleri kullandılar ;

“AZİZ MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Nazım Elmas ;”Milletimizin bizlere emaneti olan 28. Dönem Milletvekili mazbatamızı teslim aldık. Bizleri bu gururlu günümüzde yalnız bırakmayan AK Parti teşkilat mensuplarımıza, Cumhur İttifakımızın mensuplarına ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim.Bu kutlu yolda Rabbim bize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin”

Ali Temür ;”Giresun’umuzun emaneti olan 28. Dönem Milletvekili mazbatamızı teslim aldık. Bizleri bu gururlu günümüzde yalnız bırakmayan AK Parti teşkilat mensuplarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim.Rabbim, çıktığımız bu kutlu yürüyüşte ülkemize ve memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin”

Ertuğrul Gazi Konal ;”28. Dönem milletvekili mazbatamızı bugün aldık. Emeği geçen, bizlere teveccüh edip bu Kutlu göreve layık gören tüm seçmenlere ve Giresun ahalisine teşekkür ediyorum. Milletvekili mazbatamızı, bu yola beraber çıktığım, ilahi kader gereği bugünleri göremeyen ama hep bugünün hayali ile son anına kadar mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi il yöneticilerim dava arkadaşlarım merhum Nida Büyükaydın, Fatih Çakır ve şehit Selami Aynur reisimin kabirlerini ziyaret ettik. Ruhları şad olsun, rabbim bizi layık eylesin”